آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

شیرینی خرمایی

مواد لازم :

آرد سفید دو پیمانه
آرد سمولینا یک پیمانه
ماست نصف پیمانه
رنده پوست لیمو یک عدد
روغن ۱/۴ پیمانه
وانیل و بیکینگ‌پودر قاشق چایخوری

مواد لازم میانی :

پودر بادام یک پیمانه

خرما یک پیمانه

آب نصف پیمانه

...

طرز تهیه :

آرد سفید، سمولینا، وانیل و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده و وسط آن روغن، ماست و رنده پوست لیمو را اضافه و کاملا با هم مخلوط کنید و کمی ورز داده تا خمیر یک‌دستی به دست آید و به دست نچسبد. هسته خرما را در آورده و در آب ریخته و روی حرارت گذاشته تا خرما نرم شده و آب هم به خورد آن برود. بعد از روی حرارت برداشته و پودر بادام را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. خمیر را با وردنه باز کرده و با لیوان به صورت گرد قالب زده از مواد میانی یک قاشق چایخوری وسط آن قرار دهید و به حالت نیمه ببندید، اما فشار ندهید. در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. بعد از پخت شربت را روی آن ریخته و اجازه دهید تا شربت کمی به خوردشان برود.

مواد لازم شربت:

آب سه پیمانه

شکر سه پیمانه

لیمو نصف عدد

طرز تهیه شربت:

آب، شکر و نصف لیمو را در ظرفی ریخته و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود و قوام یابد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد