آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

سوپ جو و گوشت گاو

مواد اولیه برای 8 نفر :

گوشت گاو یا گوشت کبابی بره : 350 گرم ، برش خورده در 2.5 سانتی متر
روغن مایع : 1 قاشق سوپخوری
آب گوشت : 400 گرم
پیاز خرد شده ( 1 عدد بزرگ ) : 1 پیمانه
کرفس خرد شده ( 1ساقه ) : 1.2 پیمانه
پونه کوهی یا ریحان : 1 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه : 1.4 قاشق سوپخوری
سیر : 2 عدد
برگ بو : 1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده : 300 گرم
هویج پوست کنده و خرد شده : 1 پیمانه (یا سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده : 1.2 پیمانه )
جو زود پز : 2.3 پیمانه


...

طرز تهیه :
ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت، پیاز، پونه، فلفل، سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید.
سپس با حرارت ملایم برای 1.5 ساعت بپزید ( برای گوشت بره 45 دقیقه ).
گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد می‌ریزیم شعله را کم کرده و می‌گذاریم تا 15 دقیقه آهسته بجوشد (در این مرحله می‌توان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد ) سپس برگ بو را از آن خارج می‌کنیم .غذا آماده سرو است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد