مواد لازم :
2 تا سه عدد بادمجان حلقه حلقه و دو نیم شده
8 عدد میگو
دو حبه سیر
یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
2 قاشق چای خوری پودر چیلی
نصف قاشق چای خوری زردچوبه
نمک و شکر به اندازه دلخواه
...
طرز تهیه:
روغن را در ظرفی داغ کرده ، سیر و پیاز را در آن سرخ کنید . پس از اینکه
پیازها به رنگ قهوه ای درآمدند ، میگو ، زردچوبه و پودر چیلی را نیز به آن
اضافه کنید . اگر مخلوط زیادی خشک شده می توانید به آن روغن اضافه کنید .
پس از آن بادمجانها را افزوده و هم بزنید ، تا کاملا پخته شوند . نمک و شکر
را به آن اضافه کرده و در صورت نیاز کمی آب به غذا اضافه کنید تا کاملا جا
بیفتد .