مواد اولیه :
لوبیا سفید پخته شده یک پیمانه
گل کلم خرد شده دو پیمانه
سیبزمینی بزرگ خرد شده سه عدد
پیاز خرد شده یک عدد
تخممرغ دو عدد
نخود سبز 100 گرم
اسفناج پوره شده چهار قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده یک قاشق سوپخوری
فلفل وزنجبیل تازه له شده هر کدام یک قاشق چایخوری
سیر له شده دو حبه
نمک، زردچوبه و پودرسوخاری به میزان لازم
پنیر ورقهای شش ورق
...
طرز تهیه:
لوبیا،
سیبزمینی، پیاز، گلکلم و نخود سبز پخته را میکوبیم یا با غذاساز آن را
له میکنیم. گشنیز را نیز افزوده و نمک زردچوبه، فلفل، سیر و زنجبیل را به
آن اضافه کرده تا تمام مواد به شکل یک خمیر در آید. حالا از مواد برداشته و
در دست گرد میکنیم و میان آن را سوراخی ایجاد کرده و ابتدا در تخممرغ
زده شده قرار میدهیم و سپس در آرد سوخاری میغلتانیم و در روغن داغ دو طرف
آن را سرخ میکنیم. آن گاه در ظرفی چیده و از پوره اسفناج که پختهایم و
پنیر ورقهای روی آن گذاشته و آن را همراه با نان و سس گوجهفرنگی سرو
مینماییم.