آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

ساندویچ پفی ژامبون

مواد اولیه :
خمیر میل فوی 500 گرم
ژامبون گوشت و پنیر گودا یا تست چیز هر کدام پنج ورق
تخم‌مرغ و زرده تخم مرغ هر کدام یک عدد

...

طرز تهیه:
فر را با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم . روی سطح آرد پاشی شده خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتی‌متر به ابعاد 60×30 باز می‌کنیم. از خمیر هشت مربع 15 سانتی‌متری جدا می‌کنیم. در کاسه‌ای تخم‌مرغ را با چنگال زده با برس روی سطح خمیر می‌‌مالیم، دقت می‌کنیم که برس به قطر خمیر مالیده نشود و فقط سطح روی خمیر به تخم‌مرغ آغشته شود. حالا یک تکه ژامبون و یک تکه پنیر را روی خمیر قرار می‌دهیم یک زاویه مربع را روی زاویه مقابل قرار داده تا ساندویچ به صورت مثلث در آید. گوشه‌های خمیر را با کمی فشار پرس می‌نماییم تا لبه خمیر به هم بچسبد، ساندویچ‌ها را با فاصله در سینی فر می‌چینیم. روی آنها را با برس زرده تخم‌مرغ مالیده و سینی را داخل فر به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار می‌‌دهیم تا روی آنها طلایی شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد