آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

سوپ دال عدس

مواد لازم

(برای چهار نفر)

روغن زیتون - سه قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده - یک عدد
کرفس خرد شده - دو شاخه
هویج ورقه شده - دو عدد
سیر خرد شده - هشت حبه
سیب‌زمینی خرد شده - یک عدد
دال‌عدس - یک پیمانه
آب‌مرغ - چهار پیمانه
برگ‌بو - دو عدد
لیموترش‌ - دو عدد
پودر زیره - نصف قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز و سس تند - به میزان لازم
نمک و فلفل - به میزان لازم

...

طرز تهیه 

روغن را در قابلمه بزرگی حرارت داده و پیاز را پنج دقیقه در آن تفت دهید. سپس کرفس، هویج، نیمی از سیرها و تمامی سیب‌زمینی‌ها را به آن بیفزایید و چند دقیقه دیگر حرارت دهید.

دال عدس و آب مرغ را به مواد اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید، در این هنگام حرارت را کم کنید تا 30 دقیقه بجوشد و سیب‌زمینی و عدس نرم شوند.

برگ بوها، باقی‌مانده سیر و نصف لیموترش‌ها را در قابلمه بریزید و ده‌ دقیقه دیگر بپزید. حال برگ بوها را بردارید و آب بقیه لیموترش‌ها را درون سوپ بریزید. سوپ را درون دستگاه غذاساز به صورت پوره روانی درآورید و زیره، نمک، فلفل و فلفل‌قرمز را به آن بیفزایید و هم بزنید.

سوپ آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و با برش‌های لیموترش و برگ جعفری تزئین کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد