آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

کوفته کرمانی

مواد لازم

برای ۶ نفر:
نخود خام: نصف لیوان
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
برنج: نصف لیوان
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز متوسط: یک عدد

روغن آب کرده: یک استکان

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه
برنج و نخود خام را پس از شستن خوب بکوبید و مخلوط کنید، گوش چرخ کرده و تخم مرغ را به این مخلوط اضافه کرده و هم بزنید، پیاز را خرد و در روغن سرخ کنید و رب گوجه و زردچوبه را به آن اضافه و پس از سرخ شدن ۶ لیوان آب بیافزایید و بگذارید آب به جوش بیاید.
با دست از مخلوط اولیه گلوله هایی درست کنید آن ها را یکی یکی به آب در حال جوش اضافه کنید وقتی کوفته ها گرفت و در آب باز نشد شعله گاز را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا کوفته ها کاملا بپزد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد