آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

کرم موز

مواد لازم

زده تخم مرغ = 7 عدد

پودر شکر = 3 پیمانه

شیر =  6 پیمانه

وانیل شکری =  1/2 قاشق چایخوری

ورقه ژلاتین = 6 ورق

موز = 500 گرم

خامه = 1/2 -1 پیمانه

طرز تهیه :

زرده های تخم مرغ , پودر شکر و وانیل را با همزن برقی هم بزنید . در حدی که کرم رنگ کشدار شود . شیر را روی حرارت قرار داده تا به جوش اید ، از روی حرارت برداشته ، شیر داغ را کم کم به زرده های تخم مرغ اضافه کنید هم بزنید تا مایه یکدست شود . در این مدت ورقه های ژلاتین را به مدت دو دقیقه در آب سرد خیس نموده ، ورقه های نرم شده را از آب سرد بیرون آورده و به مواد بالا اضافه نمائید . هم بزنید تا ورقه های ژلاتین کاملاَ حل شود . موز را خرد نموده ، خامه را با همزن برقی بزنید تا خامه فرم بگیرد و به همراه موز به مواد فوق الذکر اضافه کنید . مواد را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال به مدت بیست و چهار ساعت قرار داده تاکرم کاملاَ بسته شود . سپس یک لحظه ظرف را در آب نیم گرم زده و در ظرف مناسب برگردانید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد