آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

نان پنیری

مواد لازم :
روغن = به مقدار کم
آرد ( بدون مخمر ) = ۱.۵ پیمانه  / ۱۷۵ گرم
کره یا مارگارین = ۷۵ گرم
پنیر پیتزای رنده شده = ۱۱۵ گرم
تخم مرغ = ۱ عدد

طرز تهیه
1- فر را از قبل ، با حرارت 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت گرم کنید . سینی مخصوص فر را با روغن چرب کنید
2- آرد را در ظرفی ریخته ، به آن کره یا ماگارین اضافه کنید . کاملاً با هم مخلوط کنید  تا به صورت یکدست درآیند. سپس پنیر رنده شده را به آن بیفزایید و خوب به هم بزنید .
3- تخم مرغ را در ظرف جداگانه ای بشکنید.به اندازه یک قاشق غذا خوری از تخم مرغ را کنار بگذارید و بقیه آن را به این مخلوط اضافه کنید . خمیر را کاملاً ورز دهید . اگر لازم است مقدار کمی آب به آن اضافه کنید .
4- خمیر را به صورت یک مستطیل در ابعاد 20× 30 سانتی متر روی سطحی که آرد پاشیده اید ، باز کنید . با قلم مو ، باقی مانده تخم مرغ را روی سطح این خمیر بمالید
5- از این مستطیل ، نوارهایی در ابعاد 1× 5/7 سانتی متر ببرید و با فاصله در سینی فر بچینید .
6- به مدت 8 تا 10 دقیقه آن ها را در فر بپزید تا طلایی شوند . سپس سینی را بیرون آورده  ،بگذارید تا نان ها سرد شوند .
7- یک یا دو تکه از این نان ها را به کودک بدهید . باقی مانده آن ها را در ظرف پلاستیکی بسته بندی کنید . در این صورت  ،می توان تا بیش از یک هفته آن ها را نگه داری کرد .
* می توان این نان ها را در ظرف های پلاستیکی بسته بندی کرده ، به مدت بیش از سه ماه در فریزر نگه داری نمود .
نکته
می توان به جای پنیر پیتزا یاجدار ، از پنیرهای طعم دار (بسته به ذائقه کودک) نیز استفاده کرد .

نظرات 1 + ارسال نظر
آقا 1391/01/02 ساعت 02:17 http://conclude.blogsky.com

سلام
تصویر هم بزار جالبتر می شه
شکلاتی باشه همه دسرها :دی

سلام عید شما مبارک
باشه دسر های شکلاتی هم میزارم اما نمیشه همه را شکلاتی بزارم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد