مواد لازم :
روغن = به مقدار کم
آرد ( بدون مخمر ) = ۱.۵ پیمانه / ۱۷۵ گرم
کره یا مارگارین = ۷۵ گرم
پنیر پیتزای رنده شده = ۱۱۵ گرم
تخم مرغ = ۱ عدد
طرز تهیه
1- فر را از قبل ، با حرارت 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت گرم کنید . سینی مخصوص فر را با روغن چرب کنید
2-
آرد را در ظرفی ریخته ، به آن کره یا ماگارین اضافه کنید . کاملاً با هم
مخلوط کنید تا به صورت یکدست درآیند. سپس پنیر رنده شده را به آن بیفزایید
و خوب به هم بزنید .
3- تخم مرغ را در ظرف جداگانه ای بشکنید.به
اندازه یک قاشق غذا خوری از تخم مرغ را کنار بگذارید و بقیه آن را به این
مخلوط اضافه کنید . خمیر را کاملاً ورز دهید . اگر لازم است مقدار کمی آب
به آن اضافه کنید .
4- خمیر را به صورت یک مستطیل در ابعاد 20× 30
سانتی متر روی سطحی که آرد پاشیده اید ، باز کنید . با قلم مو ، باقی مانده
تخم مرغ را روی سطح این خمیر بمالید
5- از این مستطیل ، نوارهایی در ابعاد 1× 5/7 سانتی متر ببرید و با فاصله در سینی فر بچینید .
6- به مدت 8 تا 10 دقیقه آن ها را در فر بپزید تا طلایی شوند . سپس سینی را بیرون آورده ،بگذارید تا نان ها سرد شوند .
7-
یک یا دو تکه از این نان ها را به کودک بدهید . باقی مانده آن ها را در
ظرف پلاستیکی بسته بندی کنید . در این صورت ،می توان تا بیش از یک هفته آن
ها را نگه داری کرد .
* می توان این نان ها را در ظرف های پلاستیکی بسته بندی کرده ، به مدت بیش از سه ماه در فریزر نگه داری نمود .
نکته
می توان به جای پنیر پیتزا یاجدار ، از پنیرهای طعم دار (بسته به ذائقه کودک) نیز استفاده کرد .
سلام
تصویر هم بزار جالبتر می شه
شکلاتی باشه همه دسرها :دی
سلام عید شما مبارک
باشه دسر های شکلاتی هم میزارم اما نمیشه همه را شکلاتی بزارم