آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

خوراک بادمجان با زیتون

مواد لازم:
بادمجان=2 عدد متوسط
فلفل دلمه قرمز=2 عدد بزرگ
پیاز=1 عدد متوسط
کرفس=3 ساقه
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
زیتون سبز=ربع کیلو
نمک و فلفل=به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
1. بادمجان ها را مکعبی خرد کرده در روغن سرخ کرده کنار بگذارید.

2. فلفل دلمه ها را به صورت مکعبی خرد کرده سپس در روغن سرخ کرده کنار بگذارید.

۳. پیاز را به صورت خلال خرد کرده،زیتون و ساقه های کرفس را به صورت ریز خرد کنید.
4. پیاز،زیتون و کرفس خرده شده را در کمی روغن سرخ کرده سس گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده هم بزنید.

5. بادمجان و فلفل دلمه سرخ شده و آبلیمو را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
6. بگذارید مواد به مدت 2 دقیقه روی حرارت ملایم بماند سپس در ظرف کشیده و میل کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد