آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

رولت کالباس

مواد لازم

کالباس خشک مربعی شکل = چهار عدد
پوره سیب‌زمینی = یک پیمانه
خیارشور رنده‌ و شوید خرد شده = از هر کدام دو قاشق غذاخوری
کره = 50 گرم

...

طرز تهیه

کره را به پوره سیب‌زمینی داغ اضافه کنید بعد با شوید و خیارشور مخلوط کنید، دو عدد کالباس را کنار هم بگذارید و یک لایه نازک از پوره را روی آن بمالید، سپس مانند رولت بپیچید و در پایان به فاصله دو سانتی‌متر با چاقوی تیز برش بزنید. رولت‌های کوچک را با ماست چکیده می‌‌توان تزئین کرد. نکته: به جای شوید می‌توان از جعفری خرد‌شده استفاده کرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد