آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

خورشت به

مواد لازم

گوشت گوسفندی 500 گرم
آلو خورشی 200 گرم
بِه 300 گرم
روغن مایع 100 گرم
لپه 150 گرم
پیاز سرخ‌شده یک پیمانه
شکر دو قاشق سوپخوری
رب گوجه‌فرنگی 100 گرم
نمک، فلفل و دارچین به میزان لازم

...

طرز تهیه

ابتدا گوشت خردکرده را خوب می‌شوییم و با مقداری روغن مایع همراه با پیاز داغ تفت می‌دهیم، بعد لپه را داخل آن به مقدار سه دقیقه حرارت می‌دهیم و رب و ادویه‌ را اضافه می‌کنیم. می‌گذاریم با حرارت ملایم پخته شود، بِه را اضافه کرده و آلوی خیس شده را نیز به مواد می‌افزاییم تا زمانی که خوب بپزد. شکر و آبلیمو زده و به مدت یک ربع آرام می‌جوشانیم تا طعم آلو و آبلیمو داخل خورش برود و سپس سرو می‌کنیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد