آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

سالاد پانزانلا

مواد لازم :

نان تست مکعبی‌شده = 300 گرم

سرکه بالزامیک = دو قاشق غذاخوری

روغن زیتون = پنج قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زیتون بی دانه = به میزان لازم

گوجه‌فرنگی درشت خردشده = 700 گرم

خیار متوسط و فلفل دلمه ای و پیاز قرمز کوچک = از هر کدام یک عدد

سیر = یک حبه

...

طرز تهیه:

یک سالاد خوشمزه و سالم که در ایتالیا پرطرفدار است و مطمئنم که شما هم از آن خوشتان می‌آید. ابتدا نان‌ها را داخل فر می‌گذاریم تا برشته شود. در ظرف گودی تمام مواد را با هم مخلوط کرده رویش را با سلفون می‌بندیم و به مدت 30 دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا طعم‌ها با هم آمیخته شود.

هنگام سرو سالاد، نان‌ها را اضافه کرده و به آرامی هم می‌زنیم و آن را با زیتون تزئین می‌کنیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد