آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

مرغ کنتاکی

موادلازم:
مرغ =۱ عدد
شیر = ۱ لیوان
پودر سوخاری =۱ لیوان
پودر سیر و زنجبیل =به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن =به میزان لازم
تخم مرغ= ۲ عدد
نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز به میزان لازم

...

طرز تهیه:
ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می کنیم. سپس آنها را با ادویه های مورد نظر مزه دار کرده ، بعدتخم مرغ ها را در ظرفی شکسته وشیر را به آن افزوده سپس هر تکه از مرغ را در این مواد آغشته کرده و بعد در پودر سوخاری می غلطانیم و سپس در روغن داغ آن را سرخ می کنیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد