موادلازم:
مرغ =۱ عدد
شیر = ۱ لیوان
پودر سوخاری =۱ لیوان
پودر سیر و زنجبیل =به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن =به میزان لازم
تخم مرغ= ۲ عدد
نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز به میزان لازم
...
طرز تهیه:
ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می کنیم. سپس آنها را با ادویه
های مورد نظر مزه دار کرده ، بعدتخم مرغ ها را در ظرفی شکسته وشیر را به آن
افزوده سپس هر تکه از مرغ را در این مواد آغشته کرده و بعد در پودر سوخاری
می غلطانیم و سپس در روغن داغ آن را سرخ می کنیم.