آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

مربای قیسی

مواد لازم :

شکر 1 پیمانه

قیسی 250 گرم
بادکا 1/2 - 2 پیمانه
بادکا 1/4 پیمانه
هل درسته به میزان لازم

آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

...

طرز تهیه :

ابتدا قیسی ها را شسته و همراه آب روی حرارت قرار می دهیم , کمی که نرم شد, شکر و بادکا را اضافه می کنیم. زمانیکه شربت قوام آمد , هل و آب لیمو را اضافه می کنیم . پس از اینکه چند جوش زد, حرارت را خاموش کرده و پس از سرد شدن در ظرف مورد نظر می ریزیم .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد