مواد لازم
آرد 100 گ ( 3/2 پ )
شکر 100 گ ( 2/1 پ )
زرده تخم مرغ 4 عدد
سفیده تخم مرغ 4 عدد
وانیل 8/1 ق چ - 2/1 ق چ BP
پودر قند و پودر پسته به میزان لازم
خامه فرم گرفته 200 گ
...
طرز تهیه
ابتدا
آرد + وانیل + BP را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک نمایید سفیده تخم مرغها
را با همزن بزنید تا کاملاً سفت و سفید شود. سپس زرده ها را یکی یکی به آن
اضافه کنید و همزن را خاموش نمایید موادخشک را کم کم اضافه کرده و بصورت
دورانی با لیسک مخلوط کنید سپس مواد را در قیف ریخته و یا می توانید از
اسکوب بستنی استفاده نمایید و بعد روی کاغذ روغنی که داخل سینی پهن کرده
اید با فاصله از مواد بریزید و بعددر فر 200 درجه سانتی گراد یا 400
فارنهایت یا شماره 5 به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید قبل از اینکه
شیرینی را داخل فر قرار دهید روی آنها کمی پودر قند بپاشید . خامه را با
همزن بزنید تا کاملاً نرم بگیرد سپس بین دو عدد از شیرینی های آماده مقداری
خامه ریخته و بعد برای تزئین کمی پودر پسته روی آنها بپاشید.