آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

طرز تهیه سالاد تره بار کبابی

مواد لازم جهت 6 تا  7 نفر:
بادمجان قلمی: 2 تا 3 عدد
پیاز متوسط: 7 تا 8 عدد
سیر سبز: 1 بته
فلفل سبز تند: 3 تا 4 عدد
فلفل دلمه ای سبز و قرمز: 7 تا 8 عدد
گشنیز و جعفری ساطوری شده درشت: 1 پیمانه
بادام خیسانده: 1پیمانه
زیره: 1 قاشق مرباخوری
سرکه ی انگور: 3 قاشق غذاخوری
لیمو: 2 عدد
روغن زیتون: دو سوم پیمانه

نمک: به میزان لازم

...

طرزتهیه:

فر را روی 350 درجه سانتی گراد گرم کنید . پیاز و بادمجان را با پوست یکایک در ورق آلومینیوم ( فویل) بپیچید و 45 دقیقه در فر بگذارید . در این ضمن فلفل دلمه ای را 20 دقیقه و فلفل سبز تند و سیر را ( با ساقه سبز) 10 دقیقه در فر بگذارید . سپس همه این ها را از فر بیرون بیاوردید . پیازها را پوست بگیرید ، گوشت بادمجان را از پوست در آورید ، و تخم فلفل دلمه ای را بردارید . پیاز و فلفل سبز تند را روی تخته کار خرد کنید و با گوشت بادمجان در ظرف سالاد بپیچید .
سیر کباب شده را با زیره در هاون بکوبید . سپس لیمو را آب بگیرید و با سرکه و روغن روی سیر کوبیده بریزید و نمک بپاشید و مخلوط کنید . بادام را در کنار ظرف بگذارید ، و جعفری یا گشنیز را با خمیر سیر روی سالاد پخش کنید .
• تره بار این سالاد را به جای گذاشتن توی فر می توان با کمک صفحه شعله پخش کن روی شعله گاز هم کباب کرد .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد