مواد لازم برای 4 نفر:
225 گرم یا یک و یکچهارم پیمانه بلغور گندم
یک عدد تره فرنگی (قسمت سر آن)
یک عدد فلفل قرمز کوچک (ریز خرد شود)
یک عدد ساقه کرفس
30 میلیلیتر یا 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
پوست رندهشده 2 عدد لیموترش کوچک
آب 2 عدد لیموترش
6 تا 8 عدد پیازچه (خرد شود)
6 قاشق سوپخوری نعنای تازه خردشده
6 قاشق سوپخوری جعفری تازه خردشده
یک عدد انار (دان شده)
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
1 - ابتدا کاسه بلوریای آماده کرده و بلغور گندم را در آن بریزید. روی
بلغور را با آب سرد بپوشانید و 30 دقیقه صبر کنید تا خیس بخورد.
2 – بلغور خیسخورده را بعد از طی شدن این مدت داخل صافی دانهریزی، آبکشی
کنید و با قاشق سطح بلغور را فشار دهید تا آب اضافی آن نیز از صافی خارج
شود.
3 – قسمت سر ترهفرنگی را به صورت طولی نصف کرده و با چاقوی تیز به صورت خلالهای ریز درآورید. ساقه کرفس را نیز با چاقو خرد کنید.
4 - حالا کاسه بزرگی آماده کرده و تمام مواد لازم را در آن بریزید و خوب با
هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا طعم مواد به
اصطلاح به خورد هم رفته و سالاد جا بیفتد. پس از این مدت آن را در ظرف
موردنظر برای سرو بریزید. این سالاد را با نان و کاهو سرو میکنند.
ارزش غذایی سالاد
انرژی چربی چربی اشباعشده کلسترول فیبر
188 کیلو کالری 67.4گرم 62گرم 0 17.2 گرم