آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

قماچ(شیرینی نوروزی لار)

مواد لازم:
آرد سفید=1 کیلو
روغن=450 گرم

پودر قند=450 گرم

...

طرز تهیه:
آرد را با روغن و پودر قند خوب مخلوط می کنیم و با دست ورز می دهیم تا خمیر نرم و یکدستی بدست آید.در صورتکه خمیر سفت بود کمی روغن به ان اضافه می کنیم.سپس خمیر را با وردنه روی سینی پهن کرده به طوریکه قطر آن بیشتر از 1 سانتیمتر نشود و سپس قالب می زنیم.در صورتیکه قالی مخصوص موجود نباشد می توانید با استفاده از یک لیوان خمیرها را بشکل دایره قالب بزنیم. کمی زعفران را در آب جوش حل کرده و با قلم مو روی شیرینی ها می کشیم.شیرینی ها را در سینی فر که قبلا چرب کرده ایم و آرد پاشیده ایم می گذاریم.سپس شیرینی ها را به مدت 20 الب 25 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتیگراد می پزیم.شیرینی ها پس از پختن کمی خشک هستند. این شیرینی مخصوص شهر لار می باشد و در ایام نوروز طبخ می شود.نوش جانتان!

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد