مواد لازم
تخم مرغ: 3 عدد
شیر: 4 لیوان
وانیل: یک سوم قاشق چایخوری
زعفران: یک سوم قاشق چایخوری
شکر: یک و نیم لیوان
گلاب: 1 لیوان
ثعلب: یک دوم قاشق مرباخوری
...
طرز تهیه
ثعلب و وانیل و شکر را مخلوط کرده و تخم مرغها را به آن اضافه کنید و خوب
هم بزنید تا سفت شود و به آن شیر و گلاب اضافه کرده و ظرف را روی حرارت
ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا جوش آید، بعد بگذارید خنک شود، زعفران
را در یک قاشق آب حل کرده و اضافه کنید و در فریزر قرار دهید، مرتب مایه
بستنی را هم بزنید تا کش بیاید و بستنی سفت شود، بستنی قابل مصرف است.