مواد لازم برای 8 نفر:
225 گرم بیسکویت جو
75 گرم کره
مواد لازم مایه پنیری:
3 قاشق سوپخوری آب پرتقال
یک قاشق سوپخوری پودر ژلاتین
یک پیمانه پنیر ماسکارپونه
یک پیمانه پنیر خامه
75 گرم یا سهچهارم پیمانه پودر قند
یک پیمانه شیر نارگیل
2 عدد سفیده تخممرغ
مواد لازم برای روی کیک:
2 عدد انار (دانه شود)
یک بسته پودر ژله انار
طرز تهیه:
1 – یک قالب گرد مخصوص شرینیپزی با قطر 23سانتیمتر تهیه کرده و کف و
دیواره آن را با روغن مایع چرب کنید. بیسکویتهای جو را در دستگاه خردکن
ریخته و به پودری نرم تبدیل کنید، سپس کره را آب کرده و روی بیسکویت جوی
خردشده در داخل دستگاه بریزید.
در طول این مدت، دستگاه را چندبار روشن و خاموش کنید تا مواد، خوب مخلوط
شوند. حالا مخلوط خمیری کره و بیسکویت را در قالب کیک بریزید و سطح آن را
با ته قاشق صاف کنید؛ سپس در یخچال بگذارید تا سرد شود. به این صورت خمیر
اصلی کیک آماده میشود.
2 – برای درستکردن مواد میانی پنیری، یک کاسه بلوری آماده کرده و ابتدا آب
پرتقال و سپس پودر ژلاتین را در آن بریزید؛ سپس ظرف را به مدت 5 دقیقه
کناری بگذارید تا مواد حالت اسفنجی بگیرد.
پس از آن، داخل کاسه فلزی مقداری آب ریخته و روی اجاقگاز قرار دهید تا به
جوش آید، سپس کاسه حاوی آب پرتقال و پودر ژلاتین را روی کاسه فلزی قرار
دهید و مرتب مواد را هم بزنید تا پودر ژلاتین با حرارت غیرمستقیم بهطور
کامل حل شود.
3 – در ظرف دیگری هر دو نوع پنیر را با هم مخلوط کرده و ابتدا پودر قند و
سپس شیر نارگیل را به آن اضافه کنید و کمکم هم بزنید. از طرف دیگر در ظرف
تمیزی، سفیدههای تخممرغ را خوب بزنید تا حالت پفکرده پیدا کند. [خواص
تخم مرغ]
حالا ژلاتین محلول در آب پرتقال را سریع به مخلوط پنیری افزوده و پس از آن
سفیدههای تخممرغ را اضافه کنید و آرام هم بزنید؛ سپس خمیر بیسکویتی را از
داخل یخچال بیرون آورده و مواد را روی آن بریزید و دوباره در یخچال قرار
دهید تا مواد به اصطلاح خودش را بگیرد.
در پایان، ژله انار را به روش معمول درست کرده و دانههای انار را هم در آن
بریزید، سپس سطح پنیری را با ژله انار بپوشانید و دوباره در یخچال قرار
دهید تا ژله ببندد. به این صورت کیک پنیری شما آماده است. [آشنایی با خواص
انار]
نکته: به جای شیر نارگیل از شیر معمولی هم میتوانید استفاده کنید ولی دیگر طعم و مزه نارگیل را نخواهید داشت