مواد لازم:ماهی سرخو یا سفید متوسط=1 عدد
کره یا روغن زیتون=یکصد گرم
حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی=بمقدار زیاد برای تزئین
آبلیمو=1/2 فنجان
نمک و فلفل=بمقدار کافی
طرز تهیه:فلسهای ماهی را می گیریم و شکمش را پاره می کنیم و محتویات
آنرا خارج کرده تمیز می شوئیم و با کارد یا اره مخصوص آنرا از وسط دو نیم
می نماییم بطوریکه بشکل دو عدد ماهی در بیاید. کره آبکرده و آبلیمو و نمک و
فلفل را مخلوط کرده و دو طرف قطعات ماهی را با این سس آغشته می کنیم و در
فر ابتدا به مدت 45 دقیقه با درجه حرارت 250 درجه سانتیگراد می گذاریم سپس
از فر خارج می کنیم و روی آنر اکمی روغن زیتون با آبلیمو می کشیم و دوباره
در فر با درچه حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه می گذاریم تا خوب
پخته شود.ماهی ها را در ظرف متناسبی قرار می دهیم و با حلقه های لیمو ترش و
گوجه فرنگی و جعفری تزئین می کنیم.