مواد لازم:
سیب زمینی= 550 گرم
آرد= 1 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده=1 قاشق غذاخوری سر پر
آرد سوخاری= 1 لیوان
نمک و فلفل= به مقدار لازم
زرده تخم مرغ= 1 عدد
تخم مرغ= 2 عدد
...
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را درون قابلمه ای ریخته و رویشان آب میریزیم تا آب پز
شوند (کاملا پخته شوند)بعد از اینکه آپز شدند پوست آنها را میگیریم و با
گوشت کوب آنها را له میکنیم و بعد از آن آرد,جعفری,نمک,فلفل و زرده تخم مرغ
را اضافه کرده و کاملا همگی مواد را با هم مخلوط میکنیم.
از موادمان کمی بر میداریم و مانند آنچه در عکسها مشاهده میکنیم به اون
فرمی (کروکت)در میاوریم اگر مواد به دستمان چسبید دستمان را کمی نم دار
میکنیم.
تخم مرغ را درون یک کاسه میشکنیم و هم میزنیم تا زرده و سفیده با هم مخلوط
شوند و آرد سوخاری را هم درون یک بشقاب میریزیم و بعد کروکت ها را اول درون
تخم مرغ ها میکنیم و بعد در آرد سوخاری می غلطانیم این مقدار تقریبا 12
عدد کروکت به شما میدهد.
قابلمه را برداشته بهتر است نچسب باشد و میگذاریم داغ شود و بعد روغن را
درون آن میریزم تقریبا تا جایی که روغن روی کروکت ها قرار بگیرد و بعد
کروکت ها را درون آن میگذاریم تا طلایی رنگ شود ولی حواستان باشد که نسوزد
چون سریع رنگ عوض میکند و بعد از آن اگر دوست داشتید کروکت ها را درون یک
آبکش قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود