آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

املت فنجانی

مواد لازم:
گوجه فرنگی= 4عدد
جعفری ساطوری شده= یک چهارم پیمانه
پنیر پیتزا رنده شده =سه چهارم پیمانه
تخم مرغ= 4 عدد
نمک= مقداری
فلفل سیاه =مقداری

...

طرز تهیه:
فر را از قبل با دمای 400 درجه فانهایت یا 200 درجه سانتی گراد روشن کنید. سر گوجه فرنگی ها را با چاقوی تیزی جدا کردخ و کلاهک آن را کنار بگذارید. تخم درون گوجه فرنگی ها را با قاشق خارج کنید و داخل آن نمک، فلفل، جعفری و پنیر پیتزا بپاشید. هر تخم مرغ را درون یک گوجه فرنگی بشکنید و روی آن ها بگذارید و در یک ظرف مناسب قرار داده و آن را به مدت دخ دقیقه یا تا زمانی که تخم مرغ سفت و پنیر آب شود درون فر داغ قرار دهید. املت ها ی فنجانی آماده شده را با کمی جعفری ساطوری شده، تزیین کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد