مواد لازم :
سوسیس گوشت دودی - هشت عدد
سس خردل - دو قاشق غذاخوری
آلو برقانی خشک بدون هسته (خیس خورده) - 24 عدد
ژامبون گوشت - هشت ورق
کره نرم شده - یک قاشق غذاخوری
...
طرز تهیه
سوسیسها را با کمک یک چاقوی تیز از پهلو شکاف بدهید، این شکاف باید تا
عمقسوسیس برود. داخل شکاف سوسیسها را سس خردل بمالید و درون هر یک، سه عدد
آلو قرار دهید.
دور سوسیسهای پر شده را با ورقههای ژامبون بپیچید و محکم کنید. برای محکمتر شدن میتوانید دور دلمهها را با نخ تمیزی محکم کنید.
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 260 درجه فارنهایت روشن کنید
تا داغ شود، اطراف سوسیسها را با کره چرب کنید و آنها را درون سینی فر
بچینید. سینی را به مدت 15 الی 18 دقیقه یا تا زمانی که دلمههای سوسیس
طلایی شوند، درون فر قرار دهید.
سلام وبلاگ خیلی جالب و مفیدی داری
خوشحال میشم به منم سر بزنی و نظراتم بگی