مواد لازم برای چهار نفر
گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند 250 گرم
لوبیای چشم بلبلی 50 گرم
لپه 50 گرم
عدس 50 گرم
اسفناج تازه یک کیلو
پیاز ریز 2 عدد
نعناع 100 گرم
کشک نصف فنجان
روغن خوراکی
نمک و فلفل سیاه
...
طرز تهیه
لوبیا، عدس و لپه را شسته و در آب گرم بمدت 2 ساعت بخیسانید. نمک را اضافه کنید و آنرا بمدت 15 تا 20 دقیقه روی شعله متوسط قرار دهید. پیازها را پوست کنده و رنده کنید. آنرا با نمک و فلفل به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید و از آن گلوله های کوچک گوشتی درست کنید. سپس آنها را روی شعله در روغن سرخ کنید تا رنگش طلایی شود.
اسفناج ها را شسته و خرد کنید و آنرا به بقیه مواد اضافه کنید و برای 15 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا حدی که دیگر آبی در ظرف نماند. نعناع ها را نیز شسته و خرد کنید و پس از آنکه در روغن سرخ کردید با کشک مخلوط کرده و روی قلیه اسفناج بریزید و میل نماید.