مواد لازم:
بستنی شکلاتی = دو و یک دوم پیمانه
کمپوت گیلاس بدون هسته= 400 گرم
آرد ذرت = دو سوم پیمانه
شکر = 1 قاشق سوپخوری
کیک شکلاتی = 115 گرم
گیلاس تازه = 8 عدد
...
طــــــرز تهیه :
کمپوت را آبکش کرده ، آرد ذرت را در 2 قاشق سوپخوری آب کمپوت حل کنید . بقیه آب کمپوت را در ماهی تابه ریخته تا جوش آید . مخلوط آرد ذرت را به آن اضافه کرده و اندکی بجوشانید تا شربت غلیظ شود . گیلاسها را اضافه کرده و سپس داخل سینی فلزی بریزید . گیلاسها را همراه با شربت ته لیوان بریزید ، سپس به ترتیب از بستنی ، کیک شکلاتی ، خامه ومخلوط گیلاس بریزید تا لیوانها پر شود . در آخر با یک تکه کیک شکلاتی ، دو توپ بستنی ، خامه و گیلاس تازه دسر را تزیین کنید .