آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

کوکو بادنجان

مواد لازم برای چهار نفر

بادنجان کوچک 4 عدد
تخم مرغ 4 عدد
پیاز متوسط 4 عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری

نمک، فلفل و روغن به اندازه نیاز

...

طرز تهیه

پیازها را پوست کنده و رنده کنید. سپس در روغن سرخ کرده تا رنگ آن طلایی شود. بادنجان ها را نیز به همین ترتیب پوست کرده و همراه پیاز سرخ کنید، به طوری که دو طرف آن خوب سرخ شده باشد. زعفران را در یک فنجان آب حل کنید و با نمک و فلفل به بادنجانها و پیاز اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و پس از مدتی حرارت، صبر کنید تا سرد شود.

به تخم مرغ ها نمک و فلفل بزنید و خوب مخلوط کرده و آنرا به مایه کوکو بادنجان اضافه کرده و خوب به هم بزنید. در ماهی تابه روغن بریزید و آنرا خوب داغ کنید و مایه کوکو را در آن بریزید و با پشت قاشق آنرا صاف و یکدست کنید. سپس روی درجه متوسط 5 تا 10 دقیقه حرارت دهید. سپس آنرا به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و برگردانید تا بمدت 5 تا 10 دقیقه طرف دیگر کوکو بادنجان هم سرخ شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد