آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

آش عباسعلی کرمانشاهی

مواد اولیه :
لوبیا سفید و جو و برنج نیم دانه از هر کدام دو پیمانه
گندم پوست‌ گرفته و نخود از هر کدام یک پیمانه
عدس سه پیمانه
پیاز یک عدد
پیاز داغ یک و نیم پیمانه
روغن کرمانشاهی نصف پیمانه
نمک، فلفل و دارچین به میزان لازم
گوشت مغز ران گوساله یا سر دست گوسفند یک کیلوگرم

...

طرز تهیه:
گوشت و پیاز را به همراه هشت پیمانه آب بپزید. حبوبات و غلات را هم جدا جدا پخته، وقتی گوشت پخته شد آن را با مقداری از حبوبات کوبیده سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده به همراه نمک و فلفل روی حرارت به مدت نیم ساعت هم زده تا آش جا بیفتد. بعد در ظرف مورد نظر کشیده، روغن را داغ کرده روی آش بریزید و با دارچین و پیاز داغ تزئین کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد