مواد اولیه :
لوبیا سفید و جو و برنج نیم دانه از هر کدام دو پیمانه
گندم پوست گرفته و نخود از هر کدام یک پیمانه
عدس سه پیمانه
پیاز یک عدد
پیاز داغ یک و نیم پیمانه
روغن کرمانشاهی نصف پیمانه
نمک، فلفل و دارچین به میزان لازم
گوشت مغز ران گوساله یا سر دست گوسفند یک کیلوگرم
...
طرز تهیه:
گوشت
و پیاز را به همراه هشت پیمانه آب بپزید. حبوبات و غلات را هم جدا جدا
پخته، وقتی گوشت پخته شد آن را با مقداری از حبوبات کوبیده سپس همه مواد را
با هم مخلوط کرده به همراه نمک و فلفل روی حرارت به مدت نیم ساعت هم زده
تا آش جا بیفتد. بعد در ظرف مورد نظر کشیده، روغن را داغ کرده روی آش
بریزید و با دارچین و پیاز داغ تزئین کنید.