مواد لازم
قهوه دم کرده 475 میلی لیتر (قهوه اسپرسو یا قهوه ای تیره که به وسیله قهوه ساز دم شده باشد)
آب سیب 400 میلی لیتر
پرتقال 1 عدد
شکر قهوه ای 3 تا 5 قاشق مرباخوری
چوب دارچین 1 عدد کوچک
چوب دارچین برای سرو
...
طرز تهیه
پرتقال را با پوست حلقه حلقه کنید، قهوه دم کرده، آب سیب، پرتقال، شکر
قهوه ای و چوب دارچین را در قابلمه مناسبی بریزید و روی شعله گاز قرار
دهید.
حرارت را زیاد کنید تا بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و 10 دقیقه زمان دهید
تا طعم مواد بخورد هم برود به وسیله ملاقه مایع جوش آمده را در صافی که روی
پارچ کوچکی قرار داده اید بریزید و قهوه آماده شده را در 4 فنجان مخصوص
کاپوچینو ریخته و در هر کدام یک چوب دارچین قرار دهید و فورا" سرو نمایید.