مواد لازم
برای ۶ نفر:
نخود خام: نصف لیوان
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
برنج: نصف لیوان
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز متوسط: یک عدد
روغن آب کرده: یک استکان
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه
برنج و نخود خام را پس از شستن خوب بکوبید و مخلوط
کنید، گوش چرخ کرده و تخم مرغ را به این مخلوط اضافه کرده و هم بزنید، پیاز
را خرد و در روغن سرخ کنید و رب گوجه و زردچوبه را به آن اضافه و پس از
سرخ شدن ۶ لیوان آب بیافزایید و بگذارید آب به جوش بیاید.
با دست از
مخلوط اولیه گلوله هایی درست کنید آن ها را یکی یکی به آب در حال جوش اضافه
کنید وقتی کوفته ها گرفت و در آب باز نشد شعله گاز را کم کنید و در قابلمه
را بگذارید تا کوفته ها کاملا بپزد.