آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

آشپزی ایرانی

جدیدترین و خوشمزه ترین آشپزی ها

نسکافه کلاسیک

مواد لازم:

نسکافه کلاسیک =۱ قاشق چای خوری

شکر = ۵ قاشق چای خوری

یخ = ۸ قطعه

آب داغ = ۴/۱ فنجان

بستنی وانیلی= نصف لیوان مورد نظر

نسکافه گلد= ۲ قاشق چای خوری

...

طرز تهیه:

ابتدا نسکافه و شکر را با آب جوش حل می کنیم.
سپس آن را با یخ در میکسر میریزیم آنقدر میزنیم تا کف کند.
سپس بستنی را با قاشق جدا کرده و در لیوان پایه بلند مریزیم به طوریکه در آن فضای خالی وجود داشته باشد .
سپس مخلوط نسکافه را روی آن میریزیم و روی آن را با بستنی و نسکافه تزئین می کنیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد