مواد لازم
زده تخم مرغ = 7 عدد
پودر شکر = 3 پیمانه
شیر = 6 پیمانه
وانیل شکری = 1/2 قاشق چایخوری
ورقه ژلاتین = 6 ورق
موز = 500 گرم
خامه = 1/2 -1 پیمانه
طرز تهیه :
زرده های تخم مرغ , پودر شکر و وانیل را با همزن برقی هم بزنید . در حدی که کرم رنگ کشدار شود . شیر را روی حرارت قرار داده تا به جوش اید ، از روی حرارت برداشته ، شیر داغ را کم کم به زرده های تخم مرغ اضافه کنید هم بزنید تا مایه یکدست شود . در این مدت ورقه های ژلاتین را به مدت دو دقیقه در آب سرد خیس نموده ، ورقه های نرم شده را از آب سرد بیرون آورده و به مواد بالا اضافه نمائید . هم بزنید تا ورقه های ژلاتین کاملاَ حل شود . موز را خرد نموده ، خامه را با همزن برقی بزنید تا خامه فرم بگیرد و به همراه موز به مواد فوق الذکر اضافه کنید . مواد را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال به مدت بیست و چهار ساعت قرار داده تاکرم کاملاَ بسته شود . سپس یک لحظه ظرف را در آب نیم گرم زده و در ظرف مناسب برگردانید.