مواد لازم:
نخود خیس شده =250 گرم
پیاز =یک عدد بزرگ
سیر= 3 حبه
رب گوجه فرنگی =یک قاشق مربا خوری
سیب زمینی آب پز =1 عدد کوچک
ادویه کار ی=2 قاشق چایخوری
فلفل و نمک و زردچوبه= به میزان دلخواه
...
طرز تهیه:
ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ کرده (نخود چرخ شده
باید کمی زبر باشد)سپس سیب زمینی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقیمانده
را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم . لازم بذکر است قبل از سرخ
کردن فلافل مقداری کمی آب اضافه کرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این کار
فلافل ترد خواهد شد.
نکات مهم :
1- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نکنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند کتلت خواهد شد .
2- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود .
3- میتوان بجای رب گوجه از یک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده کرد .
4-
برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و
سرعت پخت و شعله اگر کم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد .
دستور پخت سس فلافل
یک عدد سیب زمینی آب پز و له شده را با
ومقداری رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل کرده و مواد را میپزیم تا مایه
نسبتاٌ غلیظی بدست آید . این دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان
کنید.