نمک: به میزان لازم
...
طرزتهیه:
فر را روی 350 درجه سانتی گراد گرم کنید . پیاز و بادمجان را با پوست یکایک
در ورق آلومینیوم ( فویل) بپیچید و 45 دقیقه در فر بگذارید . در این ضمن
فلفل دلمه ای را 20 دقیقه و فلفل سبز تند و سیر را ( با ساقه سبز) 10 دقیقه
در فر بگذارید . سپس همه این ها را از فر بیرون بیاوردید . پیازها را پوست
بگیرید ، گوشت بادمجان را از پوست در آورید ، و تخم فلفل دلمه ای را
بردارید . پیاز و فلفل سبز تند را روی تخته کار خرد کنید و با گوشت بادمجان
در ظرف سالاد بپیچید .
سیر کباب شده را با زیره در هاون بکوبید . سپس لیمو را آب بگیرید و با سرکه
و روغن روی سیر کوبیده بریزید و نمک بپاشید و مخلوط کنید . بادام را در
کنار ظرف بگذارید ، و جعفری یا گشنیز را با خمیر سیر روی سالاد پخش کنید .
• تره بار این سالاد را به جای گذاشتن توی فر می توان با کمک صفحه شعله پخش کن روی شعله گاز هم کباب کرد .