مواد لازم:
بادنجان کوچک دلمه ای یا معمولی=6 عدد
کدوی خورشی=6 عدد
گوجه فرنگی یک اندازه=10 عدد
برنج پخته شده=در حدود نصف لیوان
نخود سبز پخته شده=در حدود نصف لیوان
کره=250 گرم
نمک و فلفل=بمقدار کافی
...
طرز تهیه:
سرهای بادنجان و کدو را می گیریم و بصورت حلقه حلقه می بریم
ولی حلقه ها را از هم جدا نمی کنیم یعنی انتهای حلقه ها را از هم جدا نمی
سازیم تا فرم بادنجان و کدو محفوظ بماند.چهار عدد از گوجه فرنگی ها را کنار
می گذاریم و بقیه را حلقه حلقه می کنیم و بین هر حلقه کدو و بادنجان یک
حلقه گوجه فرنگی قرار می دهیم و کمی نمک و فلفل به آن می پاشیم،سپس
بادنجانها و کدو ها را یک در میان در ظرف گرد نسوزی می چینیم و 150 گرم از
کره را قطعه قطعه کرده روی بادنجانها و کدوها می گذاریم و ظرف را در فر با
حرارت ملایم قرار می دهیم و می گذاریم بمدت نیم ساعت تا سه ربع بماند تا
کدو و بادنجان بپزد ولی زیاد له نشود بعد سه عدد از گوجه فرنگی ها را از
وسط نصف و داخل آن را خالی می کنیم.برنج و نخودسبز پخته شده را با کمی نمک و
فلفل و پنجاه گرم کره آب شده مخلوط کرده داخل گوجه فرنگی ها را با این
مواد پر می کنیم.گوجه فرنگی ها را در اواخر طبخ بادنجان و کدو دور ظرف می
چینیم.یک عدد گوجه فرنگی را حلقه حلقه کرده وسط ظرف قرار می دهیم و یکربع
دیگر می گذاریم ظرف در فر بماند تا گوجه فرنگی ها بپزد ولی له نشود.این غذا
را با همان ظرف سر میز می بریم.در صورتیکه بخواهیم گوجه فرنگی ها شکل خود
را از دست ندهد ابتدا کدو و بادنجان را می گذاریم کمی بپزد بعد حلقه ای
گوجه فرنگی را بین آنها قرار می دهیم و دوباره چند دقیقه دیگر می گذاریم
بپزد.